Onze geschiedenis

Hoe zijn we ontstaan?

Auto slopen… Dat is onze passie, we zijn er mee opgegroeid en er van gaan houden. Wat is er tenslotte nou leuker dan een auto kapot zien gaan? Na vele jaren werkzaam te zijn geweest, hadden we het idee om iedereen er van te kunnen laten genieten.

We zijn in 2006 het museum begonnen. We wouden aan jong en oud laten zien hoe het vroeger, zo rond 1950, het slopen van auto’s eraan toe ging. We zijn begonnen met maar 10 auto’s en inmiddels hebben we al een heel arsenaal aan auto’s voor u klaar staan!

We kregen al snel veel bekendheid en er kwamen grote groepen kinderen, maar ook volwassenen een kijkje bij ons nemen. De kinderen vonden het fantastisch! Er kwamen zelfs kinderen bij ons met de vraag of ze zelf ook een auto mochten slopen! Na overleg met de begeleiders hebben we wat hamers, veiligheid schoenen en helmen opgetrommeld en de kinderen hadden de tijd van hun leven!

De tijdreis waarin we elke bezoeker weer in mee mogen nemen is niet alleen fantastisch om mee te maken, maar ook om het te doen! Elke keer weer die interesse en gefocuste gezichten te zien is waar je het allemaal voor doet! Jong en oud, iedereen leert weer iets als ze bij ons zijn geweest.

Wilt u nou ook eens deze fantastische reis door de tijd van het auto slopen meemaken? neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Onze geschiedenis