Een reis door de tijd

Altijd al benieuwd geweest naar hoe ze vroegen auto’s sloopten? Bij ons kunt u het ervaren! Jong of oud, iedereen is welkom bij het Autosloperij Museum, of u nu komt voor een rondleiding door ons museum of een gewoon om gezellig een kop koffie en te genieten van het uitzicht. Wij hebben veel merken in ons museum met onder ander: Volkswagen, Opel, Peugeot, Citroën, Ford, en Chevrolet. Auto’s uit allerlei verschillende jaartallen staan bij ons uitgestald om door u bewonderd te worden.

Waar we nu zijn

De basis werd in een paar jaar geleden gelegd en inmiddels bestaat de collectie uit ongeveer 100 (klassieke) auto’s.

Wie wil er nou niet een dagje uit naar hét automuseum van Nederland!
Wij hebben voor u een breed aanbod aan te bezichtigen auto’s. Er is voor ieder wat wils, voor jong en oud!

Waarom wij?

De combinatie van tijdelijke exposities en wisselingen in de collectie maken een nieuw bezoek aan het Autosloperij Museum steeds een verrassing. Niet alleen binnen maar ook buiten is veel te zien en te doen!

Veel verschillende merken, types en bouwjaren, dat maakt het zo’n bijzondere dag bij ons museum.

Lees hier meer over onze geschiedenis