Autogarage

Ik heb samen met mijn vriend een ontzettend leuke hobby, we houden ervan om oude kevers op te kopen en er 1 werkende kever van te maken. Dit doen we nu al een aantal jaar en we verdienen er ook nog geld mee. We kopen ook kevers op voor onderdelen om die in de uiteindelijk werkende kevers te kunnen vervangen.

Onderdelen

We hebben ook regelmatig nieuwe onderdelen nodig welke wij niet uit de oude opgekochte kevers kunnen halen. Als dit voorkomt gaan wij naar Heron automaterialen Enschede. Heron is een autogarage in Enschede, maar ze verkopen ook aan business 2 business klanten.

Bedrijfje

In de corona tijd ging het ontzettend goed met onze kever handel. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ons eigen bedrijf eruit gestart zijn. We zijn naar de kamer van koophandel gegaan en hebben een bv’tje opgestart. We knappen nu zo ongeveer 5 kevers op per maand en verkopen deze uiteindelijk met behoorlijke winst. We hadden allebei een full time baan maar zijn allebei naar 26 uur gegaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat we allebei de tijd en vrijheid hadden om ook daadwerkelijk wat groter te worden met onze kever verkoop

De toekomst

In de toekomst zijn we allebei voornemens om onze verkopen nog meer uit te breiden en deze misschien ook wel naar het buitenland te gaan exporteren. Er zijn veel mensen die een oude auto zoals een kever vet vinden en hiervoor veel willen betalen. We moeten er alleen voor zorgen dat we in de buitenlandse markt voet aan de grond gaan krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *